Skip to main content

Woensdag

Zumba Zumba
-
Dit programma is niet alleen geweldig voor het verbranden van vet en het verbeteren van de coördinatie, maar het is ook uitstekend om je te helpen fit en gezond te worden. Met alle verschillende Latijns-Amerikaanse muziekstijlen kun je je workouts interessant houden terwijl je nog steeds profiteert van alle combinaties van bewegingen en je heel lichaam traint.
studiokiwi studiokiwi

Shape
-
De groepsles Shape is ontworpen om je te helpen slanker en sterker te worden met gerichte lichaamstraining gericht op de 4 B's (billen, buik, borst, benen). Je traint je kernspieren en gebruikt dynamische bewegingen om kracht op te bouwen en je hele lichaam te versterken.
studiokiwi studiokiwi

Power
-
De Power groepsles is de perfecte manier om een full body workout te krijgen. Deze groepsles helpt je kracht en energie op te bouwen, zodat je elke fysieke activiteit met meer kracht kunt aanpakken.
studiokiwi studiokiwi

Body Combat
-
BodyCombat is een energieke les die vechtsportbewegingen combineert om je te helpen je hele lichaam te versterken en te versterken. Je traint je armen, benen, kern en bilspieren om het meeste uit deze intense les te halen.
studiokiwi studiokiwi