Skip to main content

Maandag

Zumba Zumba
-
Dit programma is niet alleen geweldig voor het verbranden van vet en het verbeteren van de coördinatie, maar het is ook uitstekend om je te helpen fit en gezond te worden. Met alle verschillende Latijns-Amerikaanse muziekstijlen kun je je workouts interessant houden terwijl je nog steeds profiteert van alle combinaties van bewegingen en je heel lichaam traint.
studiokiwi studiokiwi

Yoga
-
Yoga is een geweldige manier om fysieke kracht, flexibiliteit en houding te vergroten. Door regelmatig te oefenen, kun je strakker worden en een betere balans en coördinatie krijgen. Bovendien werkt yoga om kernspieren op te bouwen die van vitaal belang zijn voor algehele kracht en stabiliteit.
studiokiwi studiokiwi

Core
-
Core Stability verbeteren: Door je te richten op de spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden, helpt deze groepslesje core-stabiliteit te verbeteren. Op die manier kun je een veiligere vorm behouden terwijl je andere delen van jouw lichaam traint en de belasting van gewrichten en botten tijdens dagelijkse activiteiten verminderen.
studiokiwi studiokiwi

Body Attack
-
Verbeterde snelheid en behendigheid: BodyAttack helpt jou je snelheid en behendigheid te verbeteren door middel van dynamische bewegingen die je spieren uitdagen en tot het uiterste drijven.
studiokiwi studiokiwi